Le Petit Horeca

Opdrachtgever: Le Petit Horeca, Zwolle
Opdracht: Ontwerp logo, ontwerp en bouw website www.lepetithoreca.nl
gebruik DDCRM, ontwerp en print roll-up banners en flyers

Relatie ontstaan uit netwerkorganisatie BNI
John de Kleine, eigenaar van allround cateringbedrijf Le Petit Horeca, kent Dille Design nu zo’n tweeënhalf jaar, vanuit de netwerkorganisatie BNI. Hij heeft Jeroen destijds gevraagd zijn website te ontwerpen en te bouwen. In de loop van de tijd heeft Dille Design ook roll-up banners en flyers mogen verzorgen.

Nieuwe site past in deze tijd
John had al een logo, dat Jeroen heeft aangepast en uiteraard meegenomen in de website. Inmiddels liggen de zaken weer anders. Door de groei van de Le Petit Horeca, en de uitbreiding met de bedrijfstak Le Petit Sandwich - waarbij de klant voor 10.00 uur ’s ochtends een heerlijke lunch bij John kan bestellen - is begin dit jaar besloten voor een hele nieuwe website te gaan. Frisser, en beter passend bij het cateringbedrijf anno 2012. In de loop van dit voorjaar zal deze gelanceerd worden.

Wensen van de klant zijn eerste uitgangspunt
Voor het ontwerp van de site heeft John zijn wensen aangegeven. Vervolgens heeft hij drie concepten gepresenteerd gekregen (de vaste procedure bij Dille Design), waaruit hij een keuze heeft gemaakt. Dit ontwerp is verder ‘gefinetuned’, en uiteindelijk volledig naar zijn wensen vormgegeven.

Goede ervaring met Dille Design
Momenteel is John het DDCRM aan het testen, daar kan hij dus nog niets over melden. Dat hij positief is over het reclamebureau, mag duidelijk zijn. ’Het team maakt mooie dingen, is betrokken, levert kwaliteit en denkt goed met je mee. Prettig.’

tell-a-friend

Blog

Nieuws

Willy Wortels in de prijzen
31-05-2013
Woensdag 29 mei was Jeroen de Jong, namens Dille Design, aanwezig als jurylid ...
Lees meer
Dille Design gesloten tijdens hemelvaart
07-05-2013
In verband met hemelvaart zijn wij donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten....
Lees meer
Nieuwe website Benthem Gratama Advocaten
12-03-2013
Voor Benthem Gratama advocaten hebben wij een nieuwe website met uitgebreid ex...
Lees meer
Sitemap | Webdesign & Copyright © 2012 - 2013 by Dille Design.