Laat de website voor jou werken!

Jouw website is je visitekaartje. Het is leuk dat je er één hebt, maar je wilt ook dat je website voor jou werkt. Met een website die niet wordt gevonden, verdien je geen geld. Dille Design ontwerpt en bouwt websites die worden gevonden en die jou dus geld opleveren. Immers, een potentiële klant die via het contactformulier contact met je opneemt en een order neerlegt, levert jou geld op.
Dille Design bouwt websites die gemakkelijk zelf zijn te onderhouden, zodat je website altijd actueel is. Je kunt daarbij gebruikmaken van verschillende modules. Je hoeft niet een duur bedrijf in te huren dat de website up-to-date houdt.

Jij bent de webmaster!
Het CMS systeem is door Dille Design ontworpen, DDCMS. Daarbij is rekening gehouden met gebruikers die geen enkele technische kennis hebben, maar die wel hun eigen website willen onderhouden en aanpassen wanneer zij dat willen.
DDCMS gaat uit van het ‘what you see is what you get’-principe. Door middel van een aantal duidelijke stappen kun jij zelf menu’s toevoegen en afbeeldingen plaatsen. Je kunt zelfs de volgorde van het menu wijzigen. Je ziet direct het resultaat van jouw acties.

Handleiding
DDCMS helpt je op verschillende manieren. Je krijgt tips, je kunt gebruikmaken van een zoeksysteem én het systeem bevat een duidelijke en heldere online handleiding. Het is niet nodig om een dag op training te gaan om met het systeem te leren werken. Na een korte instructie leer je het systeem kennen door het te gebruiken. 
Je gaat het gegarandeerd leuk vinden!

Compleet
Het CMS systeem van Dille Design is zo gebouwd dat de website sneller en
gemakkelijker wordt gevonden door zoekmachines als Google. Het systeem maakt zelf Google vriendelijke titels, URL’s, een sitemap en keywords per pagina. Daar komt nog bij dat Dille Design samenwerkt met een bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met SEO (Search Engine Optimization). Er worden regelmatig updates gedraaid die ervoor zorgen dat jouw website geoptimaliseerd blijft.

Modules
Dille Design ontwerpt een unieke website die je zelf kunt onderhouden in DDCMS. Het basis systeem heeft een menumodule en is uit te breiden met verschillende modules, zoals bijvoorbeeld: een nieuwsbriefmodule of een prullenbakmodule. Je kunt jouw website ook uitrusten met de nieuwste trends, zoals twitter integratie, RSS en Viral Marketing. Ook voor de nieuwste trends heb je geen technische kennis nodig. Het systeem doet het werk.

Nieuwsgierig geworden?
Voor een passende aanbieding kan je direct bellen met Dille Design: 038-8457660. Natuurlijk kan je ook altijd ons contacformulier gebruiken om contact op te nemen.

tell-a-friend

Blog

Nieuws

Willy Wortels in de prijzen
31-05-2013
Woensdag 29 mei was Jeroen de Jong, namens Dille Design, aanwezig als jurylid ...
Lees meer
Dille Design gesloten tijdens hemelvaart
07-05-2013
In verband met hemelvaart zijn wij donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten....
Lees meer
Nieuwe website Benthem Gratama Advocaten
12-03-2013
Voor Benthem Gratama advocaten hebben wij een nieuwe website met uitgebreid ex...
Lees meer
Sitemap | Webdesign & Copyright © 2012 - 2013 by Dille Design.