Presenteer uw bedrijf professioneel!

De doelgroep is een belangrijk fenomeen binnen uw bedrijf. Voordat u een product ontwikkelt, bepaalt u eerst uw doelgroep. Voor u is het belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten bij uw doelgroep. Dat kan op vele manieren. Echter, uw huisstijl is dé manier om een goede eerste indruk te maken. Veel potentiële klanten ontmoeten u en zien uw visitekaartje. Later komt daar misschien een mailingbrief achteraan. U ziet het al, de huisstijl is het eerste wat uw potentiële klant ziet.

Onderscheidend
Dille Design gaat met u om tafel om met u te bespreken wat uw bedrijf onderscheidend maakt. De ‘unique selling points’ van uw bedrijf zijn daarbij van groot belang. Een volgende stap is uw beeld van uw bedrijf en het beeld dat uw doelgroep heeft van uw bedrijf. Dit zijn een aantal uitgangspunten die bepalend zijn voor de eerste stap naar een ontwerp voor uw huisstijl.

Het logo is de start van ieder huisstijlontwerp. Het visitekaartje, briefpapier en de envelop kunnen alleen tot stand komen als het logo is ontworpen. Een goede huisstijl is de basis voor alle reclame-uitingen: website, folders, flyers, beursmateriaal et cetera.

Procedure
Bij de totstandkoming van een professionele huisstijl volgt Dille Design 3 belangrijke stappen.

  1. Gesprek. Uw bedrijf en uw wensen voor een huisstijl zijn het onderwerp van dit uitgebreide gesprek.
  2. Ontwerp. Dille Design ontwerpt een concept en legt dit aan u voor. Na feedback ontstaat er een nieuw concept. Deze is pas definitief als u tevreden bent.
  3. Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen. Tot slot ontwerpt Dille Design de rest van de huisstijlproducten. Het concept legt de ontwerper aan u voor. Uw feedback is ook hier van grote waarde voor een huisstijl die bij u past.

 

Huisstijl Management Systeem
Als extra service maakt Dille Design gebruik van een Huisstijl Management Systeem. Via dit systeem kunt u altijd bij uw digitale producten en ontwerpen. Via een e-mail wordt u op de hoogte gebracht van aanpassingen in uw huisstijl. U kunt direct in het systeem het resultaat bekijken. Dit bespaart u tijd. Op efficiënte wijze kunt u zelf bepalen wanneer u de ontwerpen online bekijkt. Van verschillende versies is geen sprake meer.

Drukwerk
Voor het drukwerk hoeft u niet speciaal naar een drukker. Dille Design verzorgt alles voor u. Van ontwerpen tot drukken. Voor zowel grote als kleine oplagen. U heeft altijd één aanspreekpunt.
Heeft u zelf een drukker? Geen probleem, want alle documenten zijn opgemaakt volgens de richtlijnen van drukkerijen.

tell-a-friend

Blog

Nieuws

Willy Wortels in de prijzen
31-05-2013
Woensdag 29 mei was Jeroen de Jong, namens Dille Design, aanwezig als jurylid ...
Lees meer
Dille Design gesloten tijdens hemelvaart
07-05-2013
In verband met hemelvaart zijn wij donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten....
Lees meer
Nieuwe website Benthem Gratama Advocaten
12-03-2013
Voor Benthem Gratama advocaten hebben wij een nieuwe website met uitgebreid ex...
Lees meer
Sitemap | Webdesign & Copyright © 2012 - 2013 by Dille Design.