Een totaalconcept voor beurzen!

Een beurs is een geweldige gelegenheid om uw bedrijf aan potentiële klanten te presenteren. Een simpele tafel met een bloemetje en wat folders is misschien een optie. Heeft u wel eens nagedacht over een presentatiewand achter uw stand die precies dat uitstraalt waar u en uw bedrijf voor staan? Dille Design heeft ervaring met standontwerp en denkt met u mee over de juiste inrichting van uw beursstand. Hierbij worden alle aspecten die voor een beurs gelden meegenomen.

Presentatiematerialen
Dille Design ontwerpt en ontwikkelt roll-up banners, die u kunt gebruiken op een beurs of tijdens een bedrijfspresentatie bij een klant. Naast roll-up banners ontwerpt en ontwikkelt Dille Design ook standaard formaat banners en hele presentatiewanden. Voor een beurs is een desk met uw eigen logo een must. De desk die Dille Design voor u ontwerpt, is binnen enkele minuten op te zetten. De desk is af te sluiten en geeft ruimte om beursmateriaal op te bergen. Dille Design regelt voor u desgewenst ook de verlichting boven de banners. U krijgt op de beurs daarmee de aandacht die u verdient.

Voor folders en flyers ontwerpt Dille Design presentatiemappen. Hierin wordt uw huisstijl verwerkt, zodat de uitstraling op de beurs eenduidig en helder is.

Procedure
Bij de totstandkoming van professioneel beursmateriaal volgt Dille Design 3 belangrijke stappen.

  1. Gesprek. Uw bedrijf en uw wensen voor beursmateriaal zijn het onderwerp van dit uitgebreide gesprek.
  2. Ontwerp. Dille Design ontwerpt een concept en legt dit aan u voor. Na feedback ontstaat er een nieuw concept. Deze is pas definitief als u tevreden bent.
  3. Afronding. Het ontwerp is klaar. Het eindconcept legt de ontwerper aan u voor. Uw feedback is ook hier van grote waarde voor het materiaal dat bij u past.

 

Eindproduct
De ontwikkeling van het uiteindelijke beursmateriaal ligt indien gewenst volledig bij Dille Design. Van ontwerp tot realisatie en verlichting. U heeft altijd één aanspreekpunt.

tell-a-friend

Blog

Nieuws

Willy Wortels in de prijzen
31-05-2013
Woensdag 29 mei was Jeroen de Jong, namens Dille Design, aanwezig als jurylid ...
Lees meer
Dille Design gesloten tijdens hemelvaart
07-05-2013
In verband met hemelvaart zijn wij donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten....
Lees meer
Nieuwe website Benthem Gratama Advocaten
12-03-2013
Voor Benthem Gratama advocaten hebben wij een nieuwe website met uitgebreid ex...
Lees meer
Sitemap | Webdesign & Copyright © 2012 - 2013 by Dille Design.